Translate

dilluns, de juliol 25, 2011

HAPPY BIRTHDAY MY LOVE!


Un any, amor meu, un any! I jo que et vull fer l'escrit més bonic que he fet mai...
Però diuen els entesos que des de l'emoció no es pot escriure res de valor, que has de deixar reposar els sentiments i escriure des de certa racionalitat. Impossible!
Impossible descriure com t'estimo, impossible plasmar tot l'amor del món. Impossible expressar com en sóc de feliç quan et veig crèixer i com vull plorar quan, d'entre totes, em reconeixes com la mare.
Hi ha tantes coses que encara t'he d'ensenyar que ara sí que vull una vida eterna! I la pell se'm posa de gallina quan ho dic cridant per dins, és veritat, tot el que sento per tu no hi cabria mai en un llibre!
Un any de no dormir, de menjar ràpid i malament, un any sencer de viure per tu i no sé què vaig fer abans que arribéssis! Quantes hores perdudes, quan cansament em restava per cremar... Viure el límit, és això?
No hi ha cap manera millor de passar el dia que mirant com jugues quan et penses que no et veig, com menjes tu sola i com balles maldestre quan sents música. No hi ha millor presentació que arribar amb tu, tot somreiure, a una festa, davant de grans desconeguts.
Un any sencer, que espero que es mutipliqui per mil, per viure sempre més al teu servei.
Des del fons del meu cor, aquest escrit és per tu. Tot per tu, sempre.
Feliç aniversari, petita.

dimecres, de juliol 13, 2011

CRIME NOVELS


No sé què em passa que, quan fa temps que no llegeixo novel·la negra, m'agafa una mena de neguit!
Sóc addicte a aquest gènere, ho reconec, sóc conscient que m'atrau la part més fosca del l'ésser humà i descobrir i resseguir les pistes que deixen els malvats personatges dels llibres.
Crec que si hagués estat més valenta m'hauria dedicat a la investigació privada, estil Magnum, o Kinsey Millhone. O potser hauria estat Erika Falck o m'hagués enamorat d'en Mickael Blomkvist. Crec que si hagués viscut alguna de les històries que he llegit seria una bona detectiu, res de víctima, res de sospitosa ni de secundària. Sí, sí, de mi dependria la investigació, l'esclariment del crim, la recol·lecció de proves!
Ara, de cara a l'estiu, busco una lectura que em porti al costat més obscur de la nostra vida humana. Algun suggeriment?

dilluns, de juliol 04, 2011

WHITE, WHITE!


Sóc molt espavilada amb tot allò relacionat amb la casa, sé netejar, cuinar, fer llits, portar la comptabilitat i planxar, però mai he sabut rentar bé la roba! La rentadora sempre ha estat per a mi aquella gran desconeguda, tots aquells números, tots aquells botons... Sempre poso el mateix programa i no separo mai els color.
Per això quan avui he vist, en el balcó de la casa del davant, tanta roba estesa blanca immaculada, he notat com l'enveja se'm menjava. Hi havia llençols, calcetes, calçotets, mitjons i tovalloles, estava tot molt ben penjat i voleiava amb la brisa d'estiu que indica tempesta.
He observat encara una estona més amb atenció i de seguida he reconegut els propietaris d'aquella magnífica roba blanca. Són una parella d'avis, sempre van amb calça curta i samarretes imperi blanques. Tenen la rentadora a la galeria de casa seva i els costa ajupir-se per posar-hi la roba. Els he vist moltes vegades. Són aquella parella d'avis que quan plou, com avui, han d'obrir el paraigües sota el sostre de casa perquè tenen goteres i no podrien fer la rentadora sense mullar-se.